Hvorfor hør og White Dreams?...​

Charmerende, elegant, afslappet og tidløst…
Hvidt kan mixes med alt – brug det hvide som basis og læg til en hvilken som helst farveklat – stadig smukt og enkelt.

Det giver ro og et smil at komme hjem efter en lang dag, til et smukt, lyst hjem der oser af charme og varme…det kan hør, i al sin enkelhed. Hør besidder en afslappede elegance med sine charmerende rynker de rigtige steder. Hør er nemt at vaske, meget hurtig at tørre og fremfor alt smukt at se på til enhver lejlighed. Desuden er det et bæredygtigt slidstærkt naturmateriale hvilket gør at jeg holder af det endnu mere!

Hvem er jeg og hvorfor White Dreams – Scandinavian Design?
Jeg er svensk og har siden ’89 boet og arbejdet i Danmark. Jeg er dansk gift og sammen har vi 3 dejlige piger. Til daglig arbejder jeg med grafisk design, og har mit eget designstudio  – Især Grafisk Design, siden 2006.

I Sverige er der generelt så mange flere der er bekendt med og bruger hør end det er i Danmark. Svenskerne har i mange år og for længst opdaget hør’s fantastiske charme og gode egenskaber. I 2014 besluttede jeg mig…jeg tegnede en kollektion op og fik det produceret i Litauen. White Dreams tilbyder hovedsagelig og indtil videre mest hvide og altid 100% hør produkter af høj kvalitet, alle produkter er vores eget design. Alt hør bliver produceret og syet i Litauen.

Selvfølgelig vil der kommer nogle flere lyse harmoniske farvetoner ind i kollektionen, Et skandinavisk look,  enkelt tidløst, som aldrig går af mode.
Hør er luksus for både øjne, krop og sjæl… :o)

Med vores smukke designs håber vi at inspirere til en enkel og elegant måde at indrette dit hjem på

Mange hilsner, Anna