Løbere "Tunby"
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

Vaske råd & Pleje af dine hør produkte

Hørtekstiler er et fantastiskt naturmaterial og let at have at gøre med. De bliver bare smukkere og blødere med tiden, jo mere det bliver vasket og brugt. Et materiale der er/bliver krøllet ved brug men med på en smukt og afslappet elegant måde!

1.
Hvide, optisk hvide hørtekstiler/produkter vaskes på 60º grader med andet hvidt.
Stræk det lidt ud efter vask og lad det lufttørre. Hvis du vælger at bruge tørretumbler, gør det på lav temperatur og kort…inden det er helt tørt.

2.
Alle andre farver end optisk hvidt vaskes ved 40º.
Bruge altid skånsomt vaskepulver og ikke vaskepulver med
blegemiddel ellr optiskt hvidt. Vask også altid dine produkter med lignende farver

3.
Alle tekstiler, har altid bedst af at lufttørre. Stræk dem lidt ud og hæng dem til at lufttørre. Hør tørrer meget hurtigt! Hvis du vælger at tørretumble dine produkter så gør det i på lav temperatur i kort tid så det ikke er helt tørt. Husk også at tømme filtret i tørretumbleren for “fnuller” de første par gange.

4.
Hvidt kan blive lidt gulligt hvis de hænger i direkte sol. Andre farver kan efter lang tid i solen blive en smule bleget, så sørg for når du hænger det til at tørre at de er i skygge.

5.
Når du strækker ud skal du helst ikke vride stoffet rundt for meget.

6.
Hvis såfremt du vælger at tørretumble dine produkter så gør det på lav temperatur i kort tid – ikke til det er helt tørt.

7.
Må ikke bleges

Vaskeråd & Pleje af badeseriens vaffelvævede tekstiler

Vores lækre vaffelvævede produkter i badeserien såsom håndklæder og badekåben, er mest behagelige hvis de får en kort tur i tørretumbleren. 

• Vi har ingen optisk hvide badeprodukter, så vask ved 40º C 
• Vask altid med lignende farver
• Vask med skånsomt vaskepulver, uden blegende og optisk hvidt
• Tørretumble dem kort på lav temperatur.