Anna

Historien bag White Dreams?

Det smukke hør, charmerende, hvidt og tidløst…det bliver man da aldrig træt af  og hvis, kan man jo altid lægge til en hvilken som helst farveklat
– stadig smukt og enkelt!

Det giver mig ro og et smil at komme hjem efter en lang dag, til et smukt, lyst hjem der oser af charme og varme. Det kan hør i al sin enkelhed og afslappede elegance med sine charmerende rynker der rynker de rigtige steder. Hør er nemt at vaske, hurtig at tørre og fremfor alt smukt at se på til enhver lejlighed. Desuden er det et bæredygtigt slidstærkt naturmateriale hvilket gør at jeg holder af det endnu mere!

Hvem er jeg og hvorfor White Dreams – Scandinavian Design?
Jeg er svensk og har siden ’89 boet og arbejdet i Danmark. Jeg er dansk gift og sammen har vi 3 dejlige piger. Til daglig arbejder jeg med grafisk design, jeg har og har haft mit eget designstudio siden 2006.

I Sverige er der generelt så mange flere der er bekendt med og bruger hør end det er i Danmark. Svenskerne har i mange år og for længst opdaget hør’s fantastiske charme og egenskaber.

I 2014 besluttetde jeg mig…jeg tegnede en kollektion op og fik det produceret i Litauen som er fantastiske på hør produktion og har været gennem rigtig mange år.  White Dreams tilbyder hovedsagelig og indtil videre hvide, lyse 100% hør produkter af høj kvalitet, alle produkter er vores eget design. Alt hør bliver produceret i Litauen. 

“White Dreams – Scandinavian Design” 
smukt, tidløst rent og enkelt!

Selvfølgelig vil der kommer nogle flere lyse farveklatter ind i kollektionen, men det vil altid være det hvide, luftige og friske, Skandinaviskt look…en enkel tidløs stil som aldrig går af mode.

Hør er det rene guld for krop og sjæl… :o)

Jeg håber at jeg med  “White Dreams – Scandinavian Design” kan inspirere til at pynte og dekorere hjemmet på en enkel smukt og fremfor alt en tidløs hyggelig stil. Jeg håber at vores produkter vil kunne smukkeserer både dig og dit hjem! 

Mange hilsner, Anna