Anns

Historien bag White Dreams...

Charmerende, hvidt og tidløst…det bliver man da aldrig træt af. Brug det hvide som basis og læg til en hvilken som helst farveklat – stadig smukt og enkelt!

Det giver mig ro og et smil at komme hjem efter en lang dag, til et smukt, lyst hjem der oser af charme og varme. Det kan hør, i al sin enkelhed, afslappede elegance og charmerende rynker der rynker de rigtige steder. Hør er nemt at vaske, meget hurtig at tørre og fremfor alt smukt at se på til enhver lejlighed. Desuden er det et bæredygtigt slidstærkt naturmateriale hvilket gør at jeg holder af det endnu mere!

Hvem er jeg og hvorfor White Dreams – Scandinavian Design?
Jeg er svensk og har siden ’89 boet og arbejdet i Danmark. Jeg er dansk gift og sammen har vi 3 dejlige piger. Til daglig arbejder jeg med grafisk design, og har og har mit eget designstudio siden 2006.

I Sverige er der generelt så mange flere der er bekendt med og bruger hør end det er i Danmark. Svenskerne har i mange år og for længst opdaget hør’s fantastiske charme og egenskaber.I 2014 besluttetde jeg mig…jeg tegnede en kollektion op og fik det produceret i Litauen. Litauen er fantastiske på at odle og producere hørtekstiler igennem mange mange år.  White Dreams tilbyder hovedsagelig og indtil videre mest hvide og altid 100% hør produkter af høj kvalitet, alle produkter er vores eget design. Alt hør bliver produceret i Litauen. 

“White Dreams – Scandinavian Design” smukt, tidløst rent og enkelt!

Selvfølgelig vil der kommer nogle flere lyse farveklatter ind i kollektionen, men det vil altid være sammen med det hvide, lækre og luftige Skandinaviskt look, en enkel tidløs stil som aldrig går af mode.Hør er det rene guld for krop og sjæl… :o)

Jeg håber at jeg med  “White Dreams – Scandinavian Design” kan inspirere til at pynte og dekorere hjemmet på en enkelt smukt og fremfor alt tidløst og hyggeligt stil. Jeg håber at vores produkter vil kunne smukkeserer både dig og dit hjem! 

Mange hilsner, Anna